Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz hozzászokni a...

Mennyire nehéz hozzászokni a ps4 kontrollerhez?

Figyelt kérdés
Ps4 vásárláson gondolkodtam, és egyik ismerősöm elhozta, hogy kiprobálhassam. 2 játékot hozott mellé, a Battlefield1-et és a Ghost recont. Persze nem gondoltam hogy több év gépezés után egyből menni fog minden, de most kételyeim támadtak, hogy jó ötlet-e.. csak mert nagyon szomorú voltam hogy bf1 multiba szinte 1 ember közelről való megölése is gondot jelent.. Nem tudom, hogy ezen segít-e az, hogy szimplán játszok.. és akkor egyszer csak nem is fogom észrevenni, hogy javultam. Bizonyára vannak páran, akik most ezt a kérdést hülyének, vagy feleslegesnek tartják, megértem. Csak szeretném biztosra tudni. Nem úgy szeretném megvenni, hogy még 1 hónap után is vacakolok.. ilyen téren talán kicsit szerencsétlen is vagyok. Köszönöm!

2017. ápr. 17. 07:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha sokat játszol, akkor kb. fél év alatt elfogadható, 1 év alatt jó lesz. Ha nagyon fiatal vagy, akkor tán előbb, mert gyorsabban tanulsz.
2017. ápr. 17. 08:12
 2/3 A kérdező kommentje:

ó olyan sok idő :(

egyébként 17 éves vagyok, köszönöm a választ

2017. ápr. 17. 08:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha egész életedben billentyűzettel és egérrel játszottál, akkor nehezen. Bár egyénfüggő, de ha olyan jó akarsz lenni vele, mint b+e kombóval, arra több hónapot számíts.

Nem érdenes first person shooterrel kezdeni, mert az a legnehezebb eleinte, csak rossz élményeid lesznek és megutálod. Helyette próbálj valami egyszerűbben irányíthatót, mint az assassin's creed, vagy dark souls, tanuld meg azokon.

2017. ápr. 17. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!