Windows 10 képernyőfelvétel?
Figyelt kérdés
Megtudtam hogy Windows 10-zel lehet képernyőfelvételt készíteni. Megnéztem és működött. Legalábbis úgy tűnik.
A kérdésem az lenne hogy ezzel játékon kívül mást is feltudnék venni? Illetve ezzel mennyi ideig lehet képernyőt felvenni? Bocs ha hülye a kérdés de számítástechnikában nem vagyok otthon. Előre is köszi a válaszokat!
2017. ápr. 16. 23:50
1/2 anonim válasza:
Tudtommal csak játékokat lehet vele felvenni.
2/2 pappgr válasza:
A kérdés egy kicsit homályos, de úgy vettem ki, hogy videót akarsz felvenni. Minden videofelvevő program tud képernyőt rögzíteni függetlenül attól, hogy mi megy rajta, tehát igen játékon kívül is lehet. Mellesleg, a jobb szoftvereknek van olyan funkciója, hogy egy programot vesz fel, tehát akkor is a játékot rögzíti, hogy ki tab-olsz belőle. Van egy csomó ilyen program, neten, ingyen is, a többségük tud felvenni a végtelenségig, vagy addig amíg be nem telik a merevlemezed, de vannak olyanok pl.: Bandicam amely ingyenes verziója csak 10 percet enged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!