Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számitógép vagy Játék hiba?

Számitógép vagy Játék hiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy van egy adott gép

Gép paraméterei

Cpu: 2 x Hexa Core AMD Opteron 2423 HE (12x 2,00Ghz 18mb cache)

Alaplap: MSI K9ND Speedster 2 (MS-9661) 2 processzor

Chipsett: Nvidia Nforce Pro 3600 AMD K10

Ram: 32GB DDR II 8 x 4GB

VGA: PALIT GTX 580 3GB/384 BIT DDR5 DX11 DVI HDMI DP

HDD: Sata II 400GB

Táp: Chieftec GPSA8 600W 80+ 46A

Optika: LG dvd-iró

6 usb 2 pci-e 2 lan alkalmas SLI-re CF-re

A problémám az lenne hogy a gépet kipróbáltam két játékkal is (Assassins Creed IV, NBA 2K15) és mindegyik játéknál azt tapasztaltam hogy a menüben "elcsúszik" a hang azaz pl a menügombok hangjai hallatszódnak viszont a menüzene aminek folyamatosan kellene szólni nem szól, de néha gondol egyet akkor viszont újra szól a háttérzene is!

A másik probléma hogy szépen viszi a játékot (grafikára értem) nem is akad (legalábbis nem veszem észre) és néha gondol egyet megakad (olyan mintha töltene) és pár másodperc (15-40mp) és folytatódik tovább a játék, ez a hiba olyan 5-10-15 percenként szokott jelentkezni.

Olyat próbáltam hogy még hogy a feladatkezelőben azon belül is a Részleteknél beállítottam hogy pl az adott játék menyi magot használhat (Affinitás beállítása) ott engedélyeztem neki csak 2 magot.

Bár nem tudom hogy ez befolyásol e valamit a játék hang elcsúszásánál vagy a szaggatásnál.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2017. ápr. 16. 21:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!