Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows live mail levelezőrend...

Windows live mail levelezőrendszerben, megtudom azt csinálni valahogy, hogy a levél alján mondjuk legyen egy leiratkozó hivatkozás? Részletek lentebb.

Figyelt kérdés
Windows live mail levelezőrendszerben, meg lehet valahogy oldani, ha pl. küldök mailt sok embernek úgy csinálom, hogy a címeket beillesztem a titkos másolatba, és így küldöm el, azt szeretném hogy a levél alján mondjuk legyen egy leiratkozó hivatkozás, vagy valami hasonló, megoldható ez? Kerestem googlin de nem igazán találtam megoldást erre, vagy írjak egy aláírást hogy ha küld egy választ kiveszem a listából? Ezt is lehet csak gondoltam ha megoldható jó lenne. És persze hogyan?
2017. ápr. 11. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:
nem, az nem ilyen alap levelző kiensnél megy. ráadásul ne spammelj
2017. ápr. 11. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha levlistát szeretnél csinálni, használj mailing list sw-t! Az emailkliens nem erre való.
2017. ápr. 11. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Windows live mail egy trágya, használj tisztességes levelezőt pl Thunderbird

2. Hírlevél leíratkozási linket nem lehet csak úgy csinálni, ahhoz kész hírlevél rendszer kell, ahol eleve nem sima levelező programból írod a mailt

3. Felejtsd el a titkos másolatot, mert egyrészt a SPAM szűrők úgyis kiszűrik, másrészt undorító megoldás. Legitim hírlevelet (amire külön kéréssel íratkozik fel bárki) csak címzettenként külön saját névre szokás küldeni.

2017. ápr. 11. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!