Üzletem facebook oldalát hogyan kezelhetik alkalmazottak is anélkül, hogy személyes profilban kellene belépve tartózkodni?
Figyelt kérdés
Ezt eddig megoldottam, hogy létrehoztam egy profilt az üzletnek, de úgy néz ki inaktiválta a fb a profilt, mert személyes okmánnyal kellene igazolni, hogy létező személy. (mivel nem élőlény nem megoldható)
Nos az irodában alkalmazottak is kezelik az oldalt, de azt nem várhatom el senkitől, hogy a személyes profiljukkal legyenek belépve, és más kolléga belenyúljon. Rendben, hogy adhatok nekik admin rangot de az említett probléma akkor is fenn áll. Szóval valamilyen felhasználó-jelszó lenne szükséges amivel kezelhető az oldal "noname" módon.
2017. ápr. 7. 12:58
2/4 A kérdező kommentje:
No és azt hol találom? Mert regisztrálásnál eleve Vezetéknév Keresztnév amit kér.
2017. ápr. 7. 16:10
3/4 anonim válasza:
#2 Hát nem regisztrálásnál, hanem a saját profilodból kell létrehozni, és ahhoz kell kapcsolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Te most az oldal létrehozásról beszélsz? Mert az már megvan rég. Nekem olyan prifilra van szükségem amivel az oldalt kezelhetjük névtöl függetlenül.
2017. ápr. 9. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!