Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » GTX 750 Ti -ről lenne szó!...

GTX 750 Ti -ről lenne szó! Tudtok adni tanácsot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék venni egy videókártyát a gépembe, nézelődtem, és egy GTX 750 Ti-t találtam, ami nekem most megfelelő lenne. Viszont ami itt fontos, hogy nem vagyok nagyon ott a PC-k világán, (értsd úgy, hogy nem nagyon tudom mihez mi kell annyira), ezért segítségeteket kérném! Rendes, intelligens emberektől várok esetleg tanácsot, vagy ilyesmit. (Még hozzá tenném, a gépem nem nagyon jó, krumpli ._.)

Alaplap: ASRock N3700M

Processzor: Intel Pentium N3700 1.60 GHz

Videókártya: MSI GeForce GT 710 2GB DDR3

-----------------------------------------

...és még valami, mekkora táp lenne elég hozzá?(Hogyha egyáltalán menne...)

2017. ápr. 5. 17:33
 1/4 papagenou ***** válasza:
természetesen menni fog a kártya. A tápod pedig elég ha 400W teljesítményű és akkor már bírni fogja. tudtommal ezeken nincs külső tápcsatlakozó sem, így ez sem okozhat gondot, csak bedugod a helyére, rákötöd a monitort -nem tudod eltéveszteni - s menni fog
2017. ápr. 5. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egy ilyen proci mellé sokallom a GTX 750Ti-t, szerintem ha mindenképpen új videokártyát akarsz, akkor új processzor is kelleni fog mellé. Valószínűsítem, hogy csak jobb alaplap mellett tudsz majd új processzort beszerezni, szerintem így már egy egész új gépre lenne szükség. :/

UI.: Nekem GTX750Ti-m van egy i7-4790K mellé, mivel processzorra építettem, hamarosan cserélek majd egy GTX 1060-ra. De abban biztos vagyok, hogy ez i3-mal még aránylag jól megy, de ezzel a processzorral... hát.. nem is tudom.

MakroBox

2017. ápr. 6. 17:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket, így már tanulhattam belőle, és köszönöm hogy rendes választ adtatok!
2017. ápr. 6. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
GTX750Ti már nagyon régi, akkor vedd, ha 25 ezer alatt jutsz hozzá. 34 ezertől már kapható a sokkal erősebb RX460 és GTX1050 is.
2017. ápr. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!