A billentyűzetem egyes betűiről lekopott a megjelölés. Mit tudok vele kezdeni, hogy ismét látható legyen?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 3. 18:55
1/2 anonim válasza:
Újramatricázod, van külön billentyűzetre matrica pár száz forintért. Bár amennyi idő alatt le tud kopni, addig tízszer megtanultál volna gépírni, vagy legalább fejből tudod hogy melyik billentyűt hol keresd.
2/2 anonim válasza:
Ezért nem éri meg olcsót venni, főleg ha nem tudod a pontos kiosztást.
Én vakon gépelek, és ilyenekért nem szivesen adok ki pénzt, így egy 10€s billentyűzetem van, Trust, szal minőség messze van, és a fele már szinte hiányzik, de nem is érdekel. Lényeg nekem az, hogy tudjak írni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!