Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CD, DVD használati utasítását...

CD, DVD használati utasítását a számítógépemhez hol találom?

Figyelt kérdés
CD-t tudok lejátszani.

2017. ápr. 1. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Olyanja nemigen van, legfeljebb a gyártó honlapján. Feltételezik, hogy mindenki elboldogul önállóan egy egygombos készülékkel.
2017. ápr. 1. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi a pontos probléma? xD
2017. ápr. 1. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Semmi különös. Nem értek hozzá!
2017. ápr. 1. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha zárt állapotban megnyomod a gombot, kinyílik a lemeztartó tálca.

Ha nyitott állapotban nyomod meg, akkor visszahúzódik.

A lemezt a fényes oldalával lefelé kell behelyezni, úgy hogy pontosan illeszkedjen a tálcára.

Ha van konkrét kérdésed, inkább azt tedd fel.

2017. ápr. 1. 22:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Természetesen azzal az egy gombbal elboldogulok!Mint írtam, CD-t lejátszani tudok. Ebből következik, hogy a lemezt is be tudom helyezni!

De felvenni, akár CD-t, akár DVD-t, azt már nem. Win 10 az alapprogramom. Van egy olyan programom a tárban, hogy: CDBurnerXP. Vajon, az megállja a helyét Win 10-ben is? Megjegyzem, most cseréltek Winchestert a gépben, és sok minden, emiatt megváltozott. Azelőtt az asztalon volt, a DVD,CD ikonja, most még a programok között sem találok ilyet!

2017. ápr. 2. 13:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Teljesen jó a CDburnerXP.

De akkor neked nem a cd-meghajtóhoz kell használati utasítás, hanem a cdburnerxp-hez.

A hivatalos oldalát próbáltad már?

Pl. itt leírja, hogy hogyan kell adatlemezt írni:

[link]

De találhatsz erről videókat is.

https://www.youtube.com/watch?v=SrJmDMGPLUw

(Remélem nem április 1-jei troll vagy.)

2017. ápr. 2. 17:57
 7/9 A kérdező kommentje:

"Remélem nem április 1-jei troll vagy."

Ennyire komolytalannak tűnt a kérdésem?

Sajnos a hivatkozott linkek, angol nyelvűek, de azt hiszem, egy kezdő impulzust adnak! Keresgéltem, de sehol nem találtam utalást, hogy ezek a programok, kompatibilisek-e a Win 10-el? Mindenütt a Windows 32-t, ill. 64-et firtatja. Pl: CDBurnerXP 4.5.6.5844 Elemi hiányosságaim vannak, amiket pótolnom kell! Köszönöm! Sokat segítettél!

2017. ápr. 2. 21:32
 8/9 Komplikato ***** válasza:

CDBurner XP-t elég régen nem frissítik ha csak csoda nem történt mióta utoljára nézte, esetleg Ashampoo Burning Studio Free jobb lehetne. Persze egy Nero teljes verzió még jobb, de hát az olyan 18.000 forint. A kérdésből nem derült ki típusszám hiányában, hogy egyáltalán képes írni a készülék lemezt és milyet?

Ugye van CD és DVD olvasó, ami nem ír semmit. Kombó drive, ami CD és DVD lemezt olvas, de csak CD-t ír. És van DVD (no meg BD) író is.

2017. ápr. 2. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Keresgéltem, de sehol nem találtam utalást, hogy ezek a programok, kompatibilisek-e a Win 10-el"

Ami win7-en fut az általában fut win10-en is. Ki kell próbálni.

"Mindenütt a Windows 32-t, ill. 64-et firtatja."

Mindegyik xp utáni windowsnak (így a windows 10 nek is) van 32 bites és 64 bites változata. A 32 bites változat inkább régi gépekre való.

A 32 bites csak 32 bites programokat tud futtatni, a 64 bites tud 32 biteset és 64 biteset is.

"Persze egy Nero teljes verzió még jobb, de hát az olyan 18.000 forint."

Egyszerű cd írásra tök feleslegesek a neróhoz hasonló (fizetős) bloatware-ek.

"Ugye van CD és DVD olvasó, ami nem ír semmit. Kombó drive, ami CD és DVD lemezt olvas, de csak CD-t ír. És van DVD (no meg BD) író is."

kb. 8 éve csak olyannal lehet találkozni, ami mindent (cd, dvd) tud írni-olvasni.

Persze nem kizárt, hogy a kérdező meghajtója nem tud írni.

2017. ápr. 3. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!