Miért nem tudok csatlakozni FTP szerverre?
Figyelt kérdés
Remélem valaki tud segíteni, mert már nem tudom mit csináljak. Az a problémám, hogy amióta netet cseréltem nem enged FTP-zni. Először nem foglalkoztam vele, mert csak néha kellett, nem is tudtam, hogy miért nem megy egyik napról a másikra. De most nagyon kéne, és sikerült rájönnöm, hogy azóta nem megy mióta másik netet kötöttek be. TC-ben kiírja, hogy PASV Alkönyvtár, Filezillában és WinSCP-ben is időtúllépéses hibát ír. Mindegyiknél úgy csinál, mintha beengedne, de nem jelenít meg mappákat, csak egy üres oldalt. Megkértem valakit, hogy próbáljon meg belejelentkezni az ő gépén az én felhasználómmal meg jelszavammal, és neki sikerült rendesen. Mobilon megpróbáltam AndFTP-vel mobilnettel és engem is beenged rendesen. Wifiről már nem. Cmd-vel rá telneteztem és úgy beenged, szóval nincs blokkolva a 21-es port. Egyszerűen foglalmam sincs, hogy mi a probléma, és mit csináljak.. :(2017. ápr. 1. 15:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!