Letörlődött a Windows téma a PC-mről. Többi lent, valami ötlet?
Figyelt kérdés
Windows 7 Ultimatem van és pár napja letörlődött az alap téma.Az egèsz windows ugy néz ki mint a 98-as windowsé és a többi téma nem elérhető,valami ötlet,hogy helyre hozzam anélkül,hogy Windowsot cseréljek?2017. ápr. 1. 14:53
1/5 Dongaben válasza:
Mondjuk: "Rendszer visszaállítás" egy korábbi időpontra...
2/5 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam a rendszer visszaállítàst de sikertelen,azt irja ki fut egy virus kezelő ami nem ad engedelyt egy fájl modositasahoz és állitsam azt le,feladat kezelőben is néztem és mindenhol de nem fut semmi viruskezelő,az Avastot állitottam le de ugysem.Futtattam egy hibaelháritást a témáknál ès két hibaüzenet jött:a Témák szolgáltatás nem fut és az asztalablak-kezelő le van tiltva,egyiket sem tudta javítani.
2017. ápr. 1. 15:32
3/5 Dongaben válasza:
Ez esetben a probléma okozója egy vírus, amit az AVAST nem képes semlegesíteni...:( Biztos megoldást nem tudnék adni. Másik vírusirtó talán segíthet, de nem 100%... Nálam AVG van évek óta, és (eddig) nem volt vele bajom...
4/5 A kérdező kommentje:
Találtam egy programot a CCleanert amit őszintén nem tudtam,hogy a gépemen van es közben mindig futott,de ugy láttam az is virus írtó szerepet tölt be,leállítottam de és megprobáltam de hiába.Maradok a windows ujra rakásánál de a válaszokat köszönöm.
2017. ápr. 1. 15:57
5/5 Dongaben válasza:
A CCleaner csak egy "tisztító" program. Internetes előzményeket, átmeneti fájlokat, registry-t töröl, de nem vírust. Mindenképp próbálj ki más vírusirtót az AVAST-on kívül! Akár a Windows Defendert... Ha egyik sem boldogul vele, és nem lehet kézileg visszaállítani a szolgáltatást, akkor sajnos újra kell telepíteni...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!