Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tiszteletem! DVD-filmet,...

Spool kérdése:

Tiszteletem! DVD-filmet, filmeket szeretnék pendrivre feltenni. De nem csak tárolni szeretném hanem otthoni házimozi lejátszón ( USB-n ) szeretném lejátszani is. Ez idáig nem találtam megoldást. Önök tunának segíteni? Köszönettel Spool.

Figyelt kérdés

2017. márc. 31. 09:18
 1/5 Alain Delon ***** válasza:
Fájlkezelőben át kell húzni. Mi a konkrét probléma?
2017. márc. 31. 09:29
 2/5 altrifla ***** válasza:
2017. márc. 31. 09:30
 3/5 anonim válasza:
Sztem a dvd filmeket át kell konvertálni más videóformátumba. És azt rámásolni a pendrive-ra.
2017. márc. 31. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
2017. márc. 31. 10:24
 5/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Az attól is függ, hogy mit támogat a lejátszód, lehet hogy csak át kell húzni a VIDEO_TS mappát a DVD-ről a pendrivére, lehet hogy át kell konvertáltatni valami más formátumra (MKV, AVI, MP4), de az is lehet hogy csak össze kell fűzni a VOB fájlokat egy MPG fájllá és úgy már menni fog a lejátszás.

Nézd meg ezt : https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

Sok sikert.

Üdv.

2017. márc. 31. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!