Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki számit gép/játék függőnek...

Ki számit gép/játék függőnek nagyon röviden?

Figyelt kérdés

Az aki már létezni se tud nélkülük?

Vagy van itt valamilyen határ?

2017. márc. 30. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha már másra sem tudsz gondolni, semmi más nem érdekel, minden és mindenki unalmas, minden szabadidőd a gépnél töltöd, akkor igen, az már függőség. Mert van a vágy, hogy én szeretnék videojátékkal játszani, de fel tudok állni onnan, ha kell, vagy "kielégülök" pár óra játék után, nincs szükségem arra, hogy egész nap nyomjam a gombot.

És van a függőség, amikor hétvégén felkelek, semmit nem csináltam még, de már bekapcsolom a power gombot, kimegyek wc-re, meg ilyenek, és már indítom is a bármit, majd kb. ebédidőben rájövök, hogy kéne enni, meg megint pisilni, mert felrobban a húgyhólyagom, gyorsan bedobok valami kaját, mert időpazarlásnak érzem az evést, hisz addig sem játszom, és megyek vissza a géphez. Természetesen van nálam ital, harapnivaló, hogy amikor tölt a játék, akkor gyorsan tankolok kicsit. Majd hirtelen este van, és talán hajnali valamikor rájövök, hogy elfáradtam. Alszom valamennyit, és kezdődik mindez elölről vasárnap. Talán lefekszem időben aludni, mert másnap munka vagy suli, de amint vége a nagyon kötelező kötelezettségnek, utána ismét jön a PC. Haverokkal néha lógok, párkapcsolat nincs, vagy csak valami ákom-bákom, szociális életet nem élek, kimozdulni csak ha nagyon-nagyon muszáj.

Ismertem ilyen embert, meg volt ilyesmi korszakom nekem is anno.

2017. márc. 30. 20:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerencsére ettől nagy messze állok. De van egy hasonló ismerősöm, de nem hinném hogy fügő lenne.
2017. márc. 31. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!