Mac, FaceTime. Csak Apple készülékeket lehet ingyen hívni?
Figyelt kérdés
Felhívtam a FaceTime-ból egy régi, nemokos telefont. Ilyenkor ugyanannyit számolnak fel, mintha rendesen telefonról hívnám, vagy többet / kevesebbet? Csak akkor ingyenes ha iPhone-t, iPad-et vagy Mac-et hívok, ugye?2017. márc. 28. 18:03
1/2 anonim válasza:
Igen, ingyenesseg csak Apple termekeknel ervenyes. Azt nem tudom, hogy a FT vagy az iMessage-nek van-e out funkcioja. Erre szerintem erdemesebb a Viber Out-ot hasznalni, vagy inkabb hasznalj WhatsApp-ot, az ugyis platform fuggetlen, es par eve mar ingyenes is.
2/2 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtettem, hogy a WA az nem tud "butatelefont" hivni, csak nettel rendelkezot. :) Viszont Viber Out-tal lehet barmilyet hivni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!