Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox One charge kit akkumuláto...

Xbox One charge kit akkumulátor készletről vélemények?

Figyelt kérdés

2017. márc. 28. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:

A charge kitnek csak annyi az előnye, hogy kapsz hozzá egy töltőkábelt amivel menet közben is után lehet tölteni az elemeket. Igen elemeket mert ebben az akku pakkban is tölthető elemek vannak. Én személy szerint inkább tölthető eneloop márkájú elemeket javasolnék vásárlásra, kipróbáltam jópár márkát, de ezen kívül nem bírta egyik sem sokáig. Veszel egy ilyet mondjuk [link]

Egyszerre két elemet használsz, a másik kettőt töltöd.

2017. márc. 29. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem energizer tölthető elemem van. kb 4-5 éve vettem, még a fényképezőgéphez, végülis alig volt használva pár hónapot. most hogy lett xboxom nagyon is jól jött. én is meglepődtem, egy pár elem kb 2-4 hetet bír. ez olyan 40-60 óra játék, vagy még több. ugyhogy kb havonta kell csak töltenem, akkor is csak az egyik párat. és ez jól jön bármikor bármibe.
2017. márc. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!