Miért nem játssza le az avi formátumot a DVD lejátszó?
Elég sokféle probléma lehet. Először is az AVI formátum nem pontos meghatározás, mert azon belül lehet DivX, Xvid, egyéb is. A lejátszót nem mindegyiket ismerik fel, a leírásából lehet megtudni a támogatott formátumokat. A képméret is kritikus fontosságú, a 720×576 egy szokásos felbontás, ennél nagyobbakat csak az új készülékek ismerik, ha ismerik. A kockaszám (fps), színsorrend, színmélység, interleave, kulcskockák gyakorisága stb., bármelyikük megakadhat a lejátszó torkán.
Pontosan milyen paraméterekkel konvertáltál?
Képkocka szélessége 854
Képkocka magasséga 480
Köszi a választ, a fenti adatokra gondolsz?
Sajnos eddig abban a hitben éltem, hogy ami Avi, az jó is :)
Külön és nagyon köszönöm, hogy bírálat helyett türelmes, részletes válaszokat kaptam.
Format Factory-val próbálkoztam, másnál eddig sikerült de az MP4-nél nem.
Az XVID beállítást megtaláltam, eddig nem figyeltem hogy volt, de most kíváncsian várom, mi lesz az eredmény..
Megtaláltam, ráment egy kis(sok) idő, de most már ezt is tudom, jó a méret, megy a lejátszóban, én meg örülök :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!