Nem lesz baja biztonságos?
sziasztok sajnos most nincs internetem 3 madikán fizetem ki a teljes összeget mert el voltam maradva sajnos...
de a kérdésre vissza térve a szomszédom meg engedte hogy adig használhatom az övét és wifi fogóval fogom tőle kint van a szabadban a wifi és usb hosszabitoval megy be az ablakomon rá csatlakoztatva a gépre ha esik az eső baja lesz a wifinek vagy a gépemnek ?
El lehet olvasni, de igénytelen, ostoba embert vizionál az olvasó amikor nem törődsz azzal hogy érthetően, tagoltan, magyarul fogalmazz meg egy problémát amire választ vársz.
A gyorsan íráshoz annak amúgy sincs köze, hogy hajlandó vagy-e kiírni a vesszőt vagy sem. Azt a billentyűt is gyorsan le lehet ütni, ha akarja valaki. Ha téged nem érdekel, én lehet azt mondom hogy ilyen embernek nem vagyok hajlandó segíteni, és rögtön szarul kezdtél az oldalon. Nehogy már neked álljon feljebb...
Tudod, ha az orvosok is "gyorsan" dolgoznának és "nem foglalkoznának" az apró dolgokkal (mint nálad a tagolás), akkor elég sok ember halna bele az operációba, mert a doki "nem foglalkozott" a fertőtlenítéssel.
Alapvető intelligencia, hogy ha kérdezek valamit, megpróbálom mások számára könnyen érthetően leírni a problémát. Ha pedig te tojsz erre, akkor ne várj másoktól sem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!