Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem lesz baja biztonságos?

Vitolo22 kérdése:

Nem lesz baja biztonságos?

Figyelt kérdés

sziasztok sajnos most nincs internetem 3 madikán fizetem ki a teljes összeget mert el voltam maradva sajnos...

de a kérdésre vissza térve a szomszédom meg engedte hogy adig használhatom az övét és wifi fogóval fogom tőle kint van a szabadban a wifi és usb hosszabitoval megy be az ablakomon rá csatlakoztatva a gépre ha esik az eső baja lesz a wifinek vagy a gépemnek ?

2017. márc. 25. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Baja nem túl nagy város, szerintem biztonságosnak mondható.
2017. márc. 25. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nos, ha a kábel kint van a szabadban az nem jó ötlet, mert pl. villámcsapás érheti. Ideiglenes megoldásnak elmegy, hosszú távú megoldásnak rossz, bár még mindig nem olyan szörnyű, mint a helyesírásod.
2017. márc. 25. 16:21
 3/6 A kérdező kommentje:
ezen az oldalon mindig a helyes írás hibával vagytok? el tudod olvasni? el akkor ne mást írj egyébként is gyorsan írok nem foglalkozom ilyenekkel de amúgy köszi a választ
2017. márc. 25. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:

El lehet olvasni, de igénytelen, ostoba embert vizionál az olvasó amikor nem törődsz azzal hogy érthetően, tagoltan, magyarul fogalmazz meg egy problémát amire választ vársz.

A gyorsan íráshoz annak amúgy sincs köze, hogy hajlandó vagy-e kiírni a vesszőt vagy sem. Azt a billentyűt is gyorsan le lehet ütni, ha akarja valaki. Ha téged nem érdekel, én lehet azt mondom hogy ilyen embernek nem vagyok hajlandó segíteni, és rögtön szarul kezdtél az oldalon. Nehogy már neked álljon feljebb...

2017. márc. 25. 17:45
 5/6 A kérdező kommentje:
nekem ál feljebb figyelj már wifiröl kérdeztem nem aszt hogy hogyan kell helyesen írni ha eszt nem tudod fel fogni akkor menj olyan oldalra aki ir veszőket meg mit tudom én miket és oda irkálj egyébként sem kell segítened mert meg oldottam a problémát na szevasz
2017. márc. 25. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudod, ha az orvosok is "gyorsan" dolgoznának és "nem foglalkoznának" az apró dolgokkal (mint nálad a tagolás), akkor elég sok ember halna bele az operációba, mert a doki "nem foglalkozott" a fertőtlenítéssel.

Alapvető intelligencia, hogy ha kérdezek valamit, megpróbálom mások számára könnyen érthetően leírni a problémát. Ha pedig te tojsz erre, akkor ne várj másoktól sem többet.

2017. márc. 26. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!