Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? Laptop...

Melyiket válasszam? Laptop vásárlás előtt állok. Nem tudom eldönteni melyiket vegyem. A keret max.130ezer, típusban az Asus ami tetszik külsőleg is. Lent mutatom miken gondolkodok.

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom eldönteni, hogy az első típusnál tud-e annyival többet a másik kettő, hogy érdemes annyival többet kiadni érte? Lány létemre nem igazán tudom, mire érdemes odafigyelni, mik a fontos szempontok.

[link]

[link]

[link]

2017. márc. 24. 08:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én az utolsót ajánlom, a processzor és a videokártya miatt. Habár nem tudom mire fogod használni, de biztos vagyok benne, hogy elegendő lesz.
2017. márc. 24. 08:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Azzal az az egy bajom van, hogy Linux van rajta. Az törölhető róla?
2017. márc. 24. 09:02
 3/13 anonim ***** válasza:

Persze, a linux csak azért van rajta, hogy akinek az jobban tetszik, akkor azt használja. Meg persze azért mert ingyenes.

Megvásárlod a Windows-t, vagy megkéred egy ismerősödet aki ért hozzá, hogy tegyen fel egyet és használhatod is a gépet.

2017. márc. 24. 09:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Az első egy szar szériás gyenge drága fos, a második már fél fokkal erősebb, de attól még szar széria... A harmadik már viszonylag alkalmas lehet több dologra is, attól függ neked mire is kellene? Viszont az is az x szériás, tehát felejtős lesz!
2017. márc. 24. 10:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Egyértelműen az utolsót.

A dual core atom semmire sem jó, a quad atom már használható, de az sem mondanám gyorsnak, egy i3 proci az asztali szint csak csökkentett órajellel.

A külön videokártya a játék miatt fontos? Játszani akarsz a gépen? Ha igen,akkor jó választás az ASUS, ha nem játékra használnád, akkor másikat javasolnék.

2017. márc. 24. 10:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Messzire kerüld el mindegyiket. A notebookgyártás kannás borai ezek a gépek, igénytelen, vékony műanyagból összetákolt vackok. Keress egy HP 250 G5-öt vagy Dell Vostro-t helyettük.
2017. márc. 24. 12:09
 7/13 anonim ***** válasza:
42%

Ha nem kell sok tárhely, akkor SSD-s gépet vegyél, mert attól gyorsabb lesz.

Pl.: [link]

Ha általános felhasználás (internet, office, film stb.) a célod, akkor ezt fontold meg szerintem: [link]

Ha pedig sokat hordoznád (utazol, munkaeszközként használnád vagy hasonló), akkor alábbi link alatt lehet jó alternatíva. Ebben már nagyobb SSD van, tehát gyors is a gép és tárhely is van, viszont cserébe gyengébb a processzor. Nem fogsz tudni vele a frissebb játekokkal fullHD-ban játszani, de netezésre, office-ra, filmre és hasonlókra még ez is bőven elég. A gép: [link]

És egyébként ajánlom a Laptopszalont, mert korrektek, tényleg segítenek a választásban, nem a pénztárcádhoz mérten legdrágább gépet akarják rádsózni.

Remélem tudtam segíteni!

2017. márc. 24. 12:57
 8/13 anonim ***** válasza:
[link] Ezzel jársz
2017. márc. 25. 08:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Ezzel jársz a legjobban * előző voltam
2017. márc. 25. 08:31
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Igazából otthoni használatra kell, semmi extra, net, office programok, filmnézés.

Most ami fele húzok, az ez:

[link]

Vélemény?

2017. márc. 25. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!