Melyiket válasszam? Laptop vásárlás előtt állok. Nem tudom eldönteni melyiket vegyem. A keret max.130ezer, típusban az Asus ami tetszik külsőleg is. Lent mutatom miken gondolkodok.
Igazából nem tudom eldönteni, hogy az első típusnál tud-e annyival többet a másik kettő, hogy érdemes annyival többet kiadni érte? Lány létemre nem igazán tudom, mire érdemes odafigyelni, mik a fontos szempontok.
Persze, a linux csak azért van rajta, hogy akinek az jobban tetszik, akkor azt használja. Meg persze azért mert ingyenes.
Megvásárlod a Windows-t, vagy megkéred egy ismerősödet aki ért hozzá, hogy tegyen fel egyet és használhatod is a gépet.
Egyértelműen az utolsót.
A dual core atom semmire sem jó, a quad atom már használható, de az sem mondanám gyorsnak, egy i3 proci az asztali szint csak csökkentett órajellel.
A külön videokártya a játék miatt fontos? Játszani akarsz a gépen? Ha igen,akkor jó választás az ASUS, ha nem játékra használnád, akkor másikat javasolnék.
Ha nem kell sok tárhely, akkor SSD-s gépet vegyél, mert attól gyorsabb lesz.
Pl.: [link]
Ha általános felhasználás (internet, office, film stb.) a célod, akkor ezt fontold meg szerintem: [link]
Ha pedig sokat hordoznád (utazol, munkaeszközként használnád vagy hasonló), akkor alábbi link alatt lehet jó alternatíva. Ebben már nagyobb SSD van, tehát gyors is a gép és tárhely is van, viszont cserébe gyengébb a processzor. Nem fogsz tudni vele a frissebb játekokkal fullHD-ban játszani, de netezésre, office-ra, filmre és hasonlókra még ez is bőven elég. A gép: [link]
És egyébként ajánlom a Laptopszalont, mert korrektek, tényleg segítenek a választásban, nem a pénztárcádhoz mérten legdrágább gépet akarják rádsózni.
Remélem tudtam segíteni!
Köszi mindenkinek.
Igazából otthoni használatra kell, semmi extra, net, office programok, filmnézés.
Most ami fele húzok, az ez:
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!