Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10-nél Microsoft vagy...

Windows 10-nél Microsoft vagy saját fiók?

Figyelt kérdés

Még csak ismerősömnek telepítettem 10-est, de valószínű, hogy később magamnak is az lesz feltéve. Utánanéztem és annyit találtam, hogy a Microsoft fiók esetében pl. a Windows beállítások elmentődnek...

Ismerősömnek nem kapcsoltam semmilyen fiókot se hozzá, meg magamnak se tervezem.

Kerestem erről cikkeket, de nem nagyon találtam, hogy melyiknek milyen előnye van, pontosan mivel lesz több a Windows? Van-e értelme társítani.

Csak Skype-ot használom nagyon ritkán a többit nem, mint pl. Outlook

2017. márc. 22. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem microsoft fiókkal van. Szimpatikus. Eltárolja a beállításaimat fiókra, jó a drive szolgáltatásuk is és csatolva a hotmail-es fiókom is nagyon kezes és könnyen kezelhető win10 postából is. Szerintem fain. :) A google szolgáltatásait utálom ezek mellett.
2017. márc. 22. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Én saját fiókot használok, igaz nem használom a MS szolgáltatásait (áruház, drive, skype) és levelezésre is IncrediMail-t használok, semmi hátránya nincs, ha netán mégis kellene az áruház ideiglenesen be lehet jelentkezni a MS fiókkal.
2017. márc. 22. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Microsoft fiókkal tolom, a OneDrive miat. Nekem nagyon kényelmes így
2017. márc. 23. 05:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor ezek szerint, nekem felesleges lenne bejelentkezni, mert nem használnám ki, maximum a beállítások mentését, de az se fontos.

2017. márc. 27. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Először én is úgy voltam vele hogy tuti nem használnám, aztán rájöttem hogy marhajó hogy amit berakok oda azt leszinkronizálja a többi eszközömre is.
2017. márc. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!