Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez mért ehet ha a Tom Clancy...

Ez mért ehet ha a Tom Clancy Divion torrent játékot megszereztem ami 30giga és ugye kell hozzá a Uplay még pluszban ő is akkar telepíteni 45 gigát, na ez mért van?

Figyelt kérdés
2017. márc. 21. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Az érdekelne, hogy egy csak neten játszható játékot hogy lehet kalózverzióban nyomni.
2017. márc. 21. 10:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Mért ha megvenném lemezes változatban ottis ugyanugy kell hozzá a uplay , amugy megvettem volna de már elég ritka játék pc verzioban , így maradt a torentes verzio.

De maga a játék 30giga volt rádaásul mobil netem van elis parazoltam 30 gigát és még pluszban a uplay is akkar telepiteni közel 50 gigát

De mértnem tudja az uplay előtt feltelepoteni a vinyora a játékot hagyományosan ?

2017. márc. 21. 12:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Az rendven hogy netes játék azt tudom de akkor ha letöltöttem mittők 30 giga ez a játék ennyire hosszubjáték lenne megva texturák miatt ilyen iszonyat nagy a mérette ?
2017. márc. 21. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Látom, nem érted. A Divisiont csak és kizárólag eredeti játékkal, a Ubisoft szerverein lehet játszani, és állandó internetkapcsolatot igényel. Nincs belőle offline verzió, nincs tört szerver. Ha játszani akarsz vele, meg kell venned eredetiben- pl. a Uplay online boltjából.

Ezekből az online kapcsolatot igénylő játékokból teljesen értelmetlen kalózverziót letölteni, mert úgysem tudsz velük játszani. Most letöltesz még 45 gigát (Mobilnettel? Komolyan?), és az első elindításkor kiírja, hogy a játék nem található, vagy csak simán kilép. Volt értelme?

2017. márc. 21. 14:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor mért rakják fel a torrent oldalakra meg a skidow game oldalra ?

De mindegy azt a majdnen 50 gigát nem fogom már telepiteni amit a uplay kér ? De kibáncsi leszek ha megveszem eredetibe és akkor is az uplay leakarja frissiteni mint a torrentes verziot.

De te már játszotál ezzel a játékal azért tudod ilyen biztosra csak eredetiben fog elindulni ?

2017. márc. 21. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Százával vannak olyan tört játékok, amivel semmit sem lehet kezdeni. Pl. a PS4 rendszerét még nem tudták feltörni, de tele van a net tört PS4 játékokkal, amiket (még) nem lehet használni semmire. Ne tőlem kérdezd, mi értelme van ennek így.
2017. márc. 21. 16:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Elindult a játék még pluszban feltelepitettem a 45 gigát amit a uplay kért és egy csoda folytán elindult , de csak próba verzió megyés van egy visszaszámlási óra a játék kőzben mikor fog lejárni a próba verzió , de creket betöltöttem a játék fő kőnyvtárába de ugyanugy ott a visszaszámláló óra , de most hogy teljes verziós legyen a játék és hogy tőbb szintre is eltugyak jutni akkor most jelszóval kell aktiváljam , a crak nem lesz jó hogy a játék teljes legyen ?

Amugy jól fut a játék a gépemen annak ellenére hogy minimum kell hozzá egy második generációs i5 proci nekem meg egy régi q8300 , 8giga ram és r7 260x videokártyával jól fut.

2017. márc. 22. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!