Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a baja az egeremnek?

Mi a baja az egeremnek?

Figyelt kérdés
Néhány napja azt tapasztalom, hogy furcsán mozog, és kijelöl mindent. Nem is mindig oda kattint, ahová kellene. Csináltam töredezettségmentesítést, meg egy online scannerrel vírusirtást, de nem talált semmit. Mélyrehatóan is meg kellene nézni?

#egér-probléma-furcsa-kijelöl-mindent
2017. márc. 16. 22:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Touchpadot nemigen használom, de annak látszólag nincs ilyen baja.
2017. márc. 16. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
500 forintos és tönkre ment az a baja.
2017. márc. 17. 00:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Tönkrement az egered, ki kell cserélni. Töredezettségmentesítés ezen nem segít, azt akkor kell, ha nagyon lassú a gép, mert összevissza vannak a fájlok a vinyón, de manapság már nem nagyon szokott ilyen előfordulni.
2017. márc. 17. 08:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ!

Az elsőnek: 3000 Ft-os volt, nem 500, de sajnos semmi nem tart örökké.

2017. márc. 17. 08:59
 5/6 anonim ***** válasza:

2xer annyit költenél rá egyszer akkor sokáig tartana .

Az olcsó húsnak híg a leve. Nem tudom hogy használtad játékra e vagy sem . De én tudok neked egy jó egeret ajánlani ami nem drága de sokáig bírni fogja illetve játékra is nagyon jó a belseje meg egyezik a ss rival 300- al jó magam teszteltem sokáig ő lenne az : genius m6 400 .

2017. márc. 18. 16:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Kb. 5 évig jó volt, kár érte :/ Ráesett a polcról egy könyv, valószínűleg az vágta tönkre. Köszönöm az ajánlást, majd utánajárok.
2017. márc. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!