Hogyan kell a2 lemezes írott xbox360-as játékot betölteni. Konkrétan a Mass Effect 2-röl van szó. Az activater. Iso lemez után mind a két lemezt belehet tőlteni?
Nem töltöttem le, nem xbox-ozom, nem érdekel... de egy kereséssel találtam fórumot, ahol többen is beleütköztek a kétlemezes install problémába...
Egyik így, másik úgy oldotta meg... gondolom a töréstől függően
Az egyik megoldás:
lemezsorrendek: Első lemez - Activater - Második lemez
A többi megoldást nem fordítom le, mert ha le tudtad tölteni a 14G-nyi játékot és ki is írtad 2x-esen, akkor van annyi időd, hogy a megfelelő fórumokat megtaláld és lefordítsd a megoldási javaslatokat
Mindkét válasz orbitális baromság volt. A Mass Effect 2 2 DL DVD-s játék.
1.Activate Iso
2.DVD1
3.Végigviszed
4.Kéri a DVD2-őt
5.Vagy be lehet tenni alapból a DVD2-őt vagy Activate Iso majd DVD2.
Xboxom van, Mass Effect 2 is megvan csak nekem nem tetszik annyira, PC-n jobbnak tűnik (pl. mert magyar).
Köszi!
A kérdés feltevése óta már megoldódott a dolog, Valóban kéri a második lemezt. És érdekes, hogy elég volt egyszer, az első játék elindítása előtt betenni az activate.iso-t. Azóta egyszer sem kérte. Simán indulnak a játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!