Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy acer netbookom és...

Van egy acer netbookom és mostanában többször elszáll (kék háttéren valamiylen szöveg, de nem tudom elolvasni, túl gyorsan eltűnik). Miért van ez?

Figyelt kérdés

Kiírja a gép azt is, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre, de semmi előjele nincs ennek, néha csak nézek egy videót, vagy szerkesztek egy szöveget és vagy csak ezt a szöveget írja ki, vagy elszáll és újraindul, de mindig megjavul magától. Tegnap fordult elő először, hogy nem is tudtam bekapcsolni, csak miután csökkentett módban indítottam el a gépet, és amgától helyrejött a teljes rendszer és nem is csak csökkentett módban működött.

Mi lehet a gond? Egyébként csak c meghajtó van rajta, d nincs.

2010. máj. 10. 17:06
 1/3 anonim válasza:

Szija! Több problémája is lehet. Nekem például sokszor csak úgy magától leállt a laptop és a hűtőbordákkal volt probléma.

És az egyáltalán nem baj ha csak C meghajtó van rajta.

Az is lehet, hogy egy újratelepítés segít rajta, de ha még garanciás ne telepítsd át.

2010. máj. 10. 17:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nagy baja nem lehet, meg alapból januárban vettem és már most gond van vele...

A változás annyi mára, hogy már tényleg nem tudom elindítani, kiírja a lehetőségeket, h csökkentett mód, csökk. mód hálózattal, utolsó helyes konfiguráció, stb. indítása és bármelyiket is választom, nem indul el...

2010. máj. 10. 21:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Annyi változás van, hogy néha elindul a windows, de pár perc után elszáll...
2010. máj. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!