Van egy acer netbookom és mostanában többször elszáll (kék háttéren valamiylen szöveg, de nem tudom elolvasni, túl gyorsan eltűnik). Miért van ez?
Kiírja a gép azt is, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre, de semmi előjele nincs ennek, néha csak nézek egy videót, vagy szerkesztek egy szöveget és vagy csak ezt a szöveget írja ki, vagy elszáll és újraindul, de mindig megjavul magától. Tegnap fordult elő először, hogy nem is tudtam bekapcsolni, csak miután csökkentett módban indítottam el a gépet, és amgától helyrejött a teljes rendszer és nem is csak csökkentett módban működött.
Mi lehet a gond? Egyébként csak c meghajtó van rajta, d nincs.
Szija! Több problémája is lehet. Nekem például sokszor csak úgy magától leállt a laptop és a hűtőbordákkal volt probléma.
És az egyáltalán nem baj ha csak C meghajtó van rajta.
Az is lehet, hogy egy újratelepítés segít rajta, de ha még garanciás ne telepítsd át.
Köszi.
Nagy baja nem lehet, meg alapból januárban vettem és már most gond van vele...
A változás annyi mára, hogy már tényleg nem tudom elindítani, kiírja a lehetőségeket, h csökkentett mód, csökk. mód hálózattal, utolsó helyes konfiguráció, stb. indítása és bármelyiket is választom, nem indul el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!