Erre a felhasználásra melyik processzor éri meg?
Inkább munkára szeretnék processzort!
Egy Gigabyte GA-B150M-D3H alaplap lenne és ehhez kéne egy i5 processzor, maximum 70k-ért!
Fl Studio-val munkálkodom, jelenleg egy i3-om van laptopban, de egy határon túl már rettentő lassú, nagyobb daraboknál szaggat, képtelenség dolgozni vele. Ezért kéne egy olyan processzor, ami jó munkára. Nem hű de nagy igények vannak, hogy több száz ezres procit vegyek, ami már biztos jó munkára, hanem átlagfelhasználóként egy i5 processzort.
Egyéb ötletek mellett ebből a kettőből melyik éri meg jobban?
i5-6500
i5-7600
A normális válaszokat előre is köszönöm!
Ezt az összeállítást szedtem össze utánajárások során:
Processzor: Intel Core i5-7600
Alaplap: Gigabyte GA-B150M-D3H
Tápegység: Zalman 600W ZM600-TX
RAM: Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz
Merevlemez: Western Digital 2TB 64MB SATA3 WD20EZRZ
Ház: Kolink Punisher fehér
Igen igen, miért hagytam ki a videókártyát? Mert a cpu-ban van integrált grafikus meghajtó, ami bőven elég, mert nem játékra kell.
Igen, igen... SSD-vel gyorsabb lenne, de nekem sose volt, hozzá vagyok szokva a HDD-hez, így nem ér meg annyi felárat nekem a gyorsasága a rendszer betöltésének. 5-600gb-nyi audió könyvtárnak meg nagy SSD-kellene, ami csillagászati áron van, szóval felejtős.
Igen, tudom. Kéne hűtés is a proceszorra. Majd, egyszer. a gyári nem dísznek van hozzá, mivel nem húzható, bőven megteszi, még nem volt gondom vele.
A 7600as újabb, ha teheted válaszd azt.
A laptop proci Pontos típusa többet mondana, cpubenchmark oldalon össze is lehetne hasonlítan, ha akarod.
Az SSD nagyon megéri, az egész rendszer pattogósabb lesz. És nem kell 500as SSD , lehet egy kisebb , 120as a rendszernek, a multimédia tartalomnak meg egy classic HDD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!