Tudnátok ilyen setupot írni nekem?
Hallod én 40-ért vettem használtan a PC-m (2x2,5GHz proci, 4GB RAM) és raktam bele egy egyszerű 1GB-os Radeon HD 5450 Silent Grafikus kártyát és azzal együtt 50-ből megvoltam...
a LoL nekem max settings-en megy akadásmentesen... egy kis overclock, egy kis hozzá értés, rendszeres takarítás, hűvös helyen tárolás és szevasz...
Olyanokkal játszom rajta mint a Skyrim, Mass Effect 2, Fable 3, CoD MW2-3, Black Ops, Darksiders 1-2, Prototype stb...
Ha 100 ezret rászánsz egy gépre szerintem vegyél használtan de garanciálisat és kijön simán egy i5-ös procis gép amin már a GTA V is egész jó beállításokkal fut, de minden előtte lévő játék szintúgy.
Hajrá :)
Egyébként nem azzal van a probléma hogy drága minden hanem hogy így 16 éves fejjel nem tudok suli mellett dolgozni járni hogy legalább valami kis jövedelmem legyen..ezért várom a nyarat addig meg vagy nincs lol vahy megpróbálom orvosolni a gépemet nyáron azt tudom hogy első hónapot végig dolgozom ami azt jelebti hogy 120k-t kapok szóval igazából az a legfelső határ. De szerintem az a specifikáció lesz amit az utolsó srác küldött.
Mégegyszer köszönök minden választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!