Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Üdv, a témánk ma a Minecraft...

Üdv, a témánk ma a Minecraft szerverkészítés:?

Figyelt kérdés
Lan szervert szeretnék csinálni minecraftra (win10, LegendaryMC). A neten próbáltam keresni, vagy követni az utasításokat, de nem engedett új hálózatot csinálni (igen, hamachi is megvan). Szóval kérlek titeket, valaki felvázolná, hogy mit hogyan kéne csinálnom?

2017. márc. 2. 21:02
 1/4 lintint válasza:
csak lanon akartok szervert? és eredeti a minecraft?(gondolom nem ha ilyet kérdezel)
2017. márc. 2. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
Portot kell nyitani ;)
2017. márc. 2. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Üdv!

A Hamachi az egy szar ha szervert szeretnél csinálni a www.youtube.com -on sok segítséget találhatsz.

A szerver készítésnél nem elengedhető a port nyitás.

A szervered lehet Bukkit vagy Spigot. (Spigot szervert ajánlom.)A spigot szerver sokkal több plugint támogat.

Az sem mindegy hogy haverokkal vagy "nyilvános"-ra.

Üdvözlettel a ColdLine szerver csoport vezetője.

2017. márc. 3. 11:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a commenteket skacok. Igen haverokkal, mint mondtam, legendaryMc/titan launcher, valamint youtube-on próbáltam keresni, de használhatatlan kicsik által kreált videókat találtam, amit pedig próbálgattam, az nem nagyon sikerült.
2017. márc. 3. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!