Szeretnék egy tabletet de nem merem mondani a szuleimnek mert ugy is nemet mondanának . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van rá pénzem.születésnapomra kaptam pénzt hogy azt vegyek belole amit akarok tobb embertol kaptam és .. elég is lenne rá de nem merem meg kérdezni .2017. márc. 1. 19:32
1/7 anonim válasza:
már feltetted a kérdést, és akkor sem értettük mit kell megkérdezni.
2/7 anonim válasza:
Először szerintem gondold ezt át. Nem olyan sok mindenre jó az a tablet, ahogy te azt elképzeled elsőre.
Jó, ha sokat olvasol e-book-ot vagy sokat filmezel és sokat is utazol, mert akkor kis súlyt kell cipelned. De egy okosteló is tud annyit, mint a mai tabletek. Egyszóval más a felhasználási körük. Olyat láttam még, hogy ahol dolgozom ott a CAD modelleket mutogatták a kollégák egymásnak táblagépen, de többre nem volt jó.
Ha 1 hétig kölcsönkérsz valakitől és kipróbálod, utána meg fogod unni, ha a fent említett dolgok nem vonatkoznak rád.
Szerintem inkább vegyél egy jobb mobilt, vagy tedd félre későbbre, sose tudni mikor kell a pénz.
3/7 Dongaben válasza:
Ez inkább másik kategória szerintem... A szülőkkel kellene ezt megbeszélni, leülve, normálisan. Győzd meg őket, hogy szükség van rá, és ne legyenek "maradiak". Talán attól tartanak, hogy elvonja a figyelmed fontosabb dolgokról... Igaz lehet, de ha a tanulás rovására nem megy, akkor engedni fogják.
4/7 A kérdező kommentje:
tanulásra kéne elsődjére!!
2017. márc. 1. 20:05
5/7 Dongaben válasza:
Ezzel nincs is gond! Én vettem is a 8 éves lányomnak tabletet, mert nem vagyok "Amis szektás". Iskolába nem viszi. Itthon pedig arra használja, amire akarja. Ez inkább a szülők felelőssége. Ezért mondom, hogy rossz kategória...
6/7 anonim válasza:
pontosan. az en 9 eves fiamnak is van, de csak szigoruan otthon, sehova sem viheti es meg van hatarozva mikor jatszhat, videozhet rajta. A mai vilagban nincs ezzel gond, mar nem a 80-as evekben vagyunk.
7/7 anonim válasza:
menj fel a wishre vagy jófogás még vatera 11 ezerért sikerült venem 11 colos tabletett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!