Windows újratelepítése úgy, hogy a Linux megmaradjon?
Figyelt kérdés
Windows volt telepítve elsőnek, utána mellé Linux, és most a Windowst szeretném újratelepíteni, úgy hogy megmaradjon a Linux, lehetséges? És ha igen, hogy?2017. márc. 1. 13:43
1/5 anonim válasza:
Telepítéskor fogsz látni két partíciót mint ahogy most van a saját gépben (C és D de nem feltétlenül ez).Azzal a különbséggel hogy part1 és part2 fogsz látni amit méret alapján fogsz megkülönböztetni.Amelyiken van a win azt a méretűt válaszd ki.
2/5 anonim válasza:
Nem ajanlatos 2 operacios rendszert 1 particiora telepiteni, sot....1 HDDra-nem szabad eltero op.rendszert rakni. Ha van kulon hdd akkor ugy igen.
3/5 anonim válasza:
Egy partícióra két oprendszert nem is lehet rakni- két partícióra osztott vinyóra már igen, egy hátránya lehet hogyha meghal vinyód mindkettő odalesz.Nem mindenki tudja megengedni hogy ahány oprendszer annyi vinyó legyen meg hát nem is indokolt.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem úgy van, hogy 2 részre van osztva a vinyó, c meghajtón a windows, a D meghajtóból egy részén meg a linux van. Csak úgy tudom, ha most feltelepítem a windows-t, felülírja az MBR-t és nem fogja látni a linuxot a gép.
2017. márc. 1. 18:40
5/5 anonim válasza:
Pl. lemented az MBR tartalmát, majd visszaírod.
Vagy telepítés után rescue módban indítod a linux telepítőt, és helyrerakod a grub-ot újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!