Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows újratelepítése úgy,...

Windows újratelepítése úgy, hogy a Linux megmaradjon?

Figyelt kérdés
Windows volt telepítve elsőnek, utána mellé Linux, és most a Windowst szeretném újratelepíteni, úgy hogy megmaradjon a Linux, lehetséges? És ha igen, hogy?
2017. márc. 1. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Telepítéskor fogsz látni két partíciót mint ahogy most van a saját gépben (C és D de nem feltétlenül ez).Azzal a különbséggel hogy part1 és part2 fogsz látni amit méret alapján fogsz megkülönböztetni.Amelyiken van a win azt a méretűt válaszd ki.
2017. márc. 1. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem ajanlatos 2 operacios rendszert 1 particiora telepiteni, sot....1 HDDra-nem szabad eltero op.rendszert rakni. Ha van kulon hdd akkor ugy igen.
2017. márc. 1. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy partícióra két oprendszert nem is lehet rakni- két partícióra osztott vinyóra már igen, egy hátránya lehet hogyha meghal vinyód mindkettő odalesz.Nem mindenki tudja megengedni hogy ahány oprendszer annyi vinyó legyen meg hát nem is indokolt.
2017. márc. 1. 15:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem úgy van, hogy 2 részre van osztva a vinyó, c meghajtón a windows, a D meghajtóból egy részén meg a linux van. Csak úgy tudom, ha most feltelepítem a windows-t, felülírja az MBR-t és nem fogja látni a linuxot a gép.
2017. márc. 1. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Pl. lemented az MBR tartalmát, majd visszaírod.

Vagy telepítés után rescue módban indítod a linux telepítőt, és helyrerakod a grub-ot újra.

2017. márc. 1. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!