Telefont tudnak kikapcsolni . ?
Figyelt kérdés
Kaptam egy telefont xy személytöl, az ő nevére, mert neki olcsobban lehetett készuléket vásárolni.
Na most a kérdésem az hogy ha xy nem fizeti a telefont, akkor kikapcsolják a készuléket ? én természetesen kiakartam fizetni de nem engedte mmert ez egy ajándék.. hát bele mentem..
Csak tényleg félek hogy nem lesz fizetve .. a kérdésem mégegyszer hogy ki tudják kapcsolni , vagy ez az xy személyt terheli majd ?
2017. márc. 1. 07:11
1/4 anonim válasza:
Ha a készülék előfizetéshez lett véve vagy részletfizetésre és nincs fizetve akkor letilthatják a készüléket
2/4 A kérdező kommentje:
Azaz xy személy elöfizetéses . De én nem...
2017. márc. 1. 08:18
3/4 anonim válasza:
A szolgáltatónál a szerződés lejártáig az előfizetés tulajdonosának a nevén van a telefon. Ha nem fizet, letiltják.
Hogy ki használja a készüléket, az nem számít.
4/4 anonim válasza:
Az hogy ha letilcsák anyit ér mind a halotnak a csok aszt máma mán siman hejre lehet hozni (igaz nem átlag embernek) Igy vettem én is a telomat poton pézé hogy hálozat által le volt tiltva s7edge most meg van egy faja telom és nem is fizettem feloldásé akora öszeget hogy hanyat keljen esni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!