Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HP 250-es laptopom van....

HP 250-es laptopom van. Hogyan lehet megtudni, hogy a "num lock" billentyű be van-e kapcsolva anélkül, hogy kipróbálnám? (alsó sávra lerakott ábra, vagy ilyesmire gondolok).

Figyelt kérdés
A "caps lock" billentyűnek van egy kis kék ledje, ami jelzi, hogy be van kapcsolva. Azonban a numerikus billentyűzetnek nincs ilyen lámpája (miért spórolták ki? ), így soha nem tudom, hogy éppen be van-e kapcsolva a "num lock", vagy nincs.

2017. febr. 28. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Megnyomod az egyik numerikus billentyűt, és abból, hogy mit csinál, ki lehet találni.
2017. febr. 28. 18:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Pont ezt akarom elkerülni. Ezért gondoltam, hogy a tálcán lenne valamilyen jelzés, amire rápillantva rögtön látom a num lock billentyű állapotát.
2017. márc. 1. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy ilyen programot összedobni kb. 2 perc. Csinálj egyet magadnak!
2017. márc. 2. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Milyen platformon tudnám leprogramozni? Nem csináltam még ilyet, csak magas szintű programnyelvben vagyok úgy-ahogy járatos. Gondolom C++-ban kellene megírni.
2017. márc. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!