Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Üdv! Mi lehet a baj? (lejjebb)

Üdv! Mi lehet a baj? (lejjebb)

Figyelt kérdés
Adott egy Amd gép, fx-6300 proci r7250 gddr5 2gb ram,6gb ddr3 ram, windows 7 op. Mikor először bekapcsolom a gépet, olyan mintha nem lenne fps-em, a youtube videók szaggatva mennek sima játékok mire elég lenne egy 2 magos proci 1-2 gb rammal is szaggatva meg. Ezt követően újraindítom a gépet és minden szépen megy, szaggatás nélkül. Mi lehet a probléma? Köszönöm előre is!

2017. febr. 27. 16:07
 1/3 kibipunk ***** válasza:
Hm.Talán egy videokártya driver szórakozik,szerintem azt próbáld meg először újra tenni,vagy korábbira váltani.Ha az nem jön be,akkor viszont nagyon sok oka lehet.passz.:)
2017. febr. 27. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem memória probléma, nem ideális az alaplapnak.

Próbáld meg ha átvariálod hátha jobb lesz.

Nem tudom régi, vagy új a windows, töredezettség mentesítést lehet kellene és a lemezt kitakarítani.

2017. febr. 27. 17:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Uj videokártya most lett bele véve mert eddig arra gyanakodtam énis eddig zotac gt630volt benne, drivert mar a régebbi videokarinal is töröltem telepítettem ezzel is ra tettem a legujjabbat, a memoriakkal is szorakoztam mar egy kicsit, valami mas ötlet esetleg? Koszonom szepen az eddigi válaszokat is !
2017. márc. 1. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!