Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Amikor kiirok egy lemezt...

Zsoltiikaa97 kérdése:

Amikor kiirok egy lemezt (dvd-r) miért nem zárja le az iró progi? Többi lennet

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdés, hogy amikor kiirok egy lemezt azt miért nem zárja le a program?

Jelemleg Ashampoo Burning Studio 6 free-vel irtam ki filmeket de amikor a rányomok hogy mutassa a részleteket irás közben ott van az hogy NEM LESZ LEZÁRVA!

azaz tudom törölni az adatokat illetve hozzáadni!

Ashampoo Burning Studio 11 is van de azzal ugyan ezt csinálja!

Filmekhez amiket kiirtam nincsen olyan hogy audio ts meg video ts mappa!

Ezeket a filmeket hogyan kell kiirni hogy vigye a lejátszóm(Panasonic SaHt850) mert a másik tönkre mennt!

Illetve miért nem zárja le a lemezt?

Hogyan tudnám lezárni? Filemeket sosem irtam még ugyhogy ebbe sik hülye vagyom! Játékot meg telepotőt zenéket stb irtam már sikeresen de filmet még nem volt alkalmam!

Légyszi segitsetek!

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

#író #Ashampoo #film irás #nem zárja le
2017. febr. 25. 00:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Mikor bekéri a program a lemezt, és feismeri, hogy milyen típus, akkor ott van egy olyan, hogy tobábbi írásbeállítások.

Ott találod a lezárást és egyebeket is

2017. febr. 25. 03:41
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Egyként nem jelent problémát ha nincs lezárva. Csak a nagyon matuzsálem kori CD/DVD lejátszók hülyültek meg tőle.

Az legtöbb DVD író szoftver, csak előkészített mappával tud hagyományos DVD-video formátumot készíteni. Tehát ha avi -ból vagy mkv -ből akarsz DVD videót csinálni, akkor más programok is kellenek, majd amik átkonvertálják. Én már évek óta nem csináltam ilyet, mert nagyon elavult és helypocsékoló a DVD video formátum. Mikor még csináltam a Nero Recode -ot használtam erre.

2017. febr. 25. 06:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ashampoo elég gagyi program. Használj inkább Nero-t vagy ImgBurn-t. Ezek sokkal megbízhatóbbak.
2017. febr. 25. 07:04
 4/4 A kérdező kommentje:

A cd/dvd lezárása sikerült! Köszönöm a segitséget!

A filmek amugy Xvid és az ashampooval átkonvertáltam dvd video formátumba(csinált a filmböl audio ill video ts mappát) de hang viszont nincs!

2017. febr. 25. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!