Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem sikerül usb-ről telepíteni...

Nem sikerül usb-ről telepíteni a win7-et egy vadonatúj hdd-re, Mi a hiba? Többi lent.

Figyelt kérdés
Vetttem egy új gépet, és windows 7 professionalt töltöttem le hozzá, fel is raktam pendrive-ra úgy ahogy kell, BIOS-ban beálíltottam, hogy a penről bootoljon, mégis azt írja ki, hogy BOOTMRG is missing, press Ctrl Alt Del to restart. Bármit próbáltam nem tudtam orvosolni, pls help!! (nincs optikai meghajtóm, szóval azt ne mondjátok, hogy dvd-ről próbáljam, pls, köszi!)
2017. febr. 24. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Konfig?
2017. febr. 24. 22:12
 2/5 Dongaben ***** válasza:
100%
Szerintem: egyszerűen hibás a Windows telepítő, amit "letöltöttél". Másik lehetőség, hogy a pendrive "Bootolhatóvá tétele" volt hibás. Milyen programmal készítetted? ISO-ban van a Win 7?
2017. febr. 24. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
2017. febr. 25. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Intel esetében már a 6. generációs processzorokal szerelt gépekre is nehézkesen lehetett Win 7-et telepítteni. Ezért kérdeztem rá a konfigra. Laptopoknál is hasonlóan működhet a dolog. Ott fel lehet erőszakolni, MSI például valamit beintegrál a telepíttőbe (egyik pendrivera eredeti Win 7 volt áttmásolva DVD-ről, másik pendrivera az MSI programmal saját magának írta ki a fájlokat).. Laptopnál nem egyszerű.. Windows 10-et próbáld.
2017. febr. 25. 09:24
 5/5 A kérdező kommentje:
AMD fx 8350 van a gépben, de már megoldódott, köszönöm a segítséget!
2017. febr. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!