A TGN. Tv youtube partnerség megéri? Ők küldtek ajánlatot. (The Gamer Network)
A csatornám értelem szerűen játékhoz kapcsolódik, és most kb 1100 feliratkozónál tartok, és lassan 300.000 ezres nézettségnél.
nemrég küldtek nekem üzit
Congrats on 1k subs, I wanted to follow up in regards to a message I sent you via YouTube. If interested I would look forward to discussing it further. - cchapa@tgn.tv
Majd ezt
I came across your YouTube Channel today and I noticed you are not partnered. My name is Chris and I work for TGN (The Gamer Network). I have looked over your channel and would like to offer you a full gaming partnership. If you are unsure what that is, a TGN network partnership enables you to earn revenue from your videos while at the same time rapidly expanding your subscriber base. If you are interested or have any questions I will personally walk you through the partnership process from start to finish. I hope to hear back from you at your next earliest convenience.
Igazából arra vagyok kíváncsi hogy ez most megéri? Miben kapok pluszt, vagy minuszt.
Gondolom a kifizetés, elemzés is más lesz.
Eddig az adsene-nél vagyok és itt kb 20.000ft már összejött, gondolom ha átmegyek máshova itt már nem kapok pénzt.
Vagy a mostani pénzemet még nem kértem ki bankszámlára, de ugye váltás után még megmarad?
Néző közönség megnőne? reklámonként többet fizetnének mint az adsense?
Ha valakinek segítség akkor leírom mi lett.
Szóval akkor elfogadtam, van egy 6hónapos próba hogy el lehet dönteni hogy jó vagy sem. Utána 1 év partnerség van ha jól tudom. A BBTV a fő partner cég, külön szolgáltatásokat kaptam, pl viso, epicmusic licens, és hasonlók, egy intró outro készítőt stb. Pénz ügyileg többet kapok, de inkább úgy értem hogy, gyorsabban gyülik az a kis összeg. Kb röviden ennyi, nem roszz dolog, szerintem jobb mint csak simában csak az adsense.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!