Mi a véleményetek a Lenovo és a DELL notebook-okról?
Figyelt kérdés
És a többi márkával kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? Van esetleg olyan processzor ami esetleg nem olyan jó?, pl azt hallottam h az intel celeron és az amd sempron nem túl jó. Milyen rossz tapasztalataitok vannak laptopokkal kapcsolatban?2010. máj. 9. 10:26
1/4 anonim válasza:
Jók. Nekem Acer van, az is jó. Röviden ennyi.
2/4 anonim válasza:
nekem egy Lenovo x200 tablet van, nagyon szeretem. A lenovok sokak szerint elég rusnyák, viszont rettentő strapabírók és korrektül működnek. Kollégámnak DELL van (nem tudom milyen típus), de elégedett vele.
3/4 anonim válasza:
a dell az egyik legjobb a piacon. A lenovo-val nincs tapasztalatom.
4/4 anonim válasza:
Lenovo az lényegében IBM.
Az ipari gépek vezérlését ellátó programok hardvereként használják a Lenovo laptopokat, és ezekről tudni érdemes hogy az olyan cégeknél vannak alkalmazásban ahol folyamatos műszakban működtetik őket, addig míg az adott termék ki nem fut a gyártósorokról. Tehát olyan stabilak mint egy szerver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!