Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik Sony fülest érdemes...

Melyik Sony fülest érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Leginkább zene hallgatásra használnám, és főleg "BassBoosted" számok felé, ezért jó lenne egy olyan aminek elég jó hangzása van ilyen téren. Ezelőtt egy MDR-XB 450 AP-m volt, csak tönkre ment... 20 ezer lenne a határ.

2017. febr. 15. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Sony MDR-XB70 belefér abba az árrésbe amit írtál és ilyen árkategóriában a Sony egy elég megbízható, és jó hangzású headset, de van még a Klipsch R6 vagy az összes hasonló árkategóriájú Klipsch, Sennheiser, Audio-Technika,AKG, SONY ezek mind elég jó minőséget képviselnek.
2017. febr. 17. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Mdr-ex650 vagy, vagy ha nagyon fontos a basszuskiemelés, akkor mdr-xb70, de szerintem hagyd ezt basszusorientáltságot... nagyrészt csak marketingszöveg.
2017. febr. 17. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
a SONY MDR-XB70-APB.CE7 fülesben a basszus jó mélyre menő öblös, a magasak is szépen csilingelnek, nekem ilyen van egy nagyon jó hangminőségű és jól össze szerelt füles a kábelezése is abszorult Premium minőségű, és a mikrofonja is nagyon jó minőségű, én a kifejezetten jó hang minőségű fülesek kategóriába sorolnám, de ha minőséget akarsz akkor csak ezek gyártók közzül válasz a pénztárcádnak megfelelően Sure, Grado, Klipsch, Pioneer, SONY, AKG, Sennheiser, JVC, Audio-Technika a Roland és a Yamaha nagyon jó mulatós zenéhez szerintem nem kell elmagyaráznom hogy miért, első voltam.
2017. jún. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!