Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol tudok venni billentyűzet...

Hol tudok venni billentyűzet tisztító "trutymót"?

Figyelt kérdés

2017. febr. 14. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:

A Mcdonaldsba.

Tényleg még tipped sincs ?

2017. febr. 14. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:

eBay-en potom pénzért:

[link]

2017. febr. 14. 16:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Bármily hihetetlen, beírtam a keresőbe és nem igazán kaptam egyértelmű választ, ez az oldal meg tudtommal erre való. Ha nem tudsz normálisan hozzászólni, akkor ne is írj semmit, bár ezek szerint rohadtul unatkozhatsz, hogy ilyenekkel töltöd az időd.

Második válaszoló, köszönöm szépem a választ!

2017. febr. 14. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Tévedsz. Ez az oldal nem arra van hogy helyetted rákeressünk valamire.

Egyébként azzal nekem sosincs gondom, hogy ha valaki nem tud valamit. Az viszont már irritál, mikor valaki annyi tehetetlen, lusta, és buta, hogy még a keresőt sem tudja használni.

Tudod kinek mond ezt a keresős sztorit. . :) Ostobább vagy te annál ! Látszik a kérdésedből.

2017. febr. 14. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom Pannoniashoz, nevetsegesek az ilyen kerdesek.
2017. febr. 14. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Minek trutymó? Én szétszedem, és az elektronika kivételével berakom a zuhany alá, és elmosom szivaccsal, mint egy tepsit. A gombokat meg a kis gumi tappancsokat mosószeres vízben egy edénybe rakom, majd amikor eleget áztak, tésztaszűrőben leöblítem. Megvárom, míg az egész megszárad, majd összerakom. Jobb, mint bármiféle trutymó.
2017. febr. 14. 18:31
 7/9 A kérdező kommentje:

6-os, köszönöm szépen neked is a válaszod. Megmondom őszintén, hogy nő létemre nem igazán értek az efféle dolgokhoz, illetve nem merném csak úgy szétkapni a laptopomat. :)

Pannóniás te meg "lebutázol" egy embert akit nem is ismersz, gratulálok, téged minősít :)

2017. febr. 14. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Vállalom. Aki így kérdez, az megérdemli. Még ha nő akkor is. Köszönöm.
2017. febr. 14. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Laptop billentyűzeten azért csak óvatosan a "trutymóval", mert felszedheti a billentyűket! Oda én inkább a sűrített levegős kifújást javaslom.

2017. febr. 15. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!