Hogy lehet az, hogy a GTA 5 ben 60+ FPS-el akadozik a játék?
Figyelt kérdés
Nos, új gépem vám : Intel Pentium g3460, 8gb rám, inno3D GeForce Gtx 1050 ti 4gb videokartya. Nem értem jó az fps em de mégis játszhatatlan a játék mert szaggat/akadozik sokat de nem nagy akadasok. Futtatam benchmark tesztet de 60 fps meg van.2017. febr. 13. 17:24
1/8 anonim válasza:
Nagy pálya miatt igényli a 16gb ramot a játék.
2/8 Rácz Zsolt Gábor válasza:
fel vannak telepítve a legújabb driverek? mert ha nem akkor ettől is akadozhat egyébként meg nem kell neki 16 giga ram én 4 giga rammal próbáltam ki és tök jól működött volna ha erősebb videokártyám és procim lett volna
3/8 A kérdező kommentje:
Videokartyabol utolsó előtti driver van fent azaz a majdnem a legújabb a többi mt viszont nem tudom h a legújabb e ha kuldenetek linket esetleg alaplap asrock h81m-dg4 nagyon megkoszononnem
2017. febr. 13. 18:02
4/8 anonim válasza:
Igen elején jó de ha kb játszol 30-45 percet annyit tölt be ramba ,hogy szaggatni kezd 4 pedig min grafhoz épp ,hogy elég.
5/8 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű a dolog, gyenge cpu, ajánlott hozzá a 4magos, de legalább 4 szálas cpu, a tiéd pedig csak 2 mag/szál! Nekem is volt annó g3258 felhúzva 4.0-4.2ghz-re, alapból jól ment a játék, de azért be be esett az fps!
6/8 A kérdező kommentje:
De nem esik le az fps csak akad az fps mozdulatlan szaggat v nem tudom nagyon szar
2017. febr. 13. 18:45
7/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!