Mért van az hogy Debian GNU/Linux alatt a videók a gépen, és interneten is akadnak?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen a gépemre telepítettem a Debian 8-at a Windows 7 mellé. A problémám az, hogy Debian alatt az összes videó a gépemen akadozik. A hang folyamatosan megy, csak a kép. Először azt hittem hogy amiatt van mert a videók a Windows-os partíción vannak, de ha interneten nézek egy videót mondjuk Youtube-on akkor az is akad. Később azért megpróbáltam áttenni a linuxos partícióra, de azzal sem mentem semmire. A válaszokat előre is köszönöm.2017. febr. 12. 19:45
1/4 anonim válasza:
Megtapasztaltad a linux gyengeségét...
2/4 anonim válasza:
rakd fel a propietary drivert a videókártyádhoz
ha nem támogatja a vp8-at rakd fel a h264ify-t
ha operát használsz a chromium-extras csomagjából rakd át az ffmpeg libraryjét az opera mappájába, másképp nem lesz h264
4/4 anonim válasza:
x11 helyett használj xv output-ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!