Hogy töröljem a .dll fájlokat?
Figyelt kérdés
A helyzet az h letöltöttem valamit már nem tudom pontosan mit de a feltétele az volt h letöltök egy Dealio nevű keresőprogramot. Le is töltöttem, csakhogy nincs már se az alap programra, se a vele letöltött "Dealio"ra nincs szükségem. Mindent letöröltem, csakhogy a leresőprogi mappájában attmaradt 2 .dll fájl (Dealio.dll és DealioRes409.dll) amit egyszerűen nemtok kitörölni. Mindig mondja h "ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges" és két gomb: újra és mégse és ha a mégse-re nyomok akkor ugyanez az ablak jön elő... SEGÍTSÉG!!2008. okt. 10. 15:08
11/12 anonim válasza:
Isten mentsen,hogy valaki egy ártalmatlan valami miatt leformázza a winyót!Még ha vírus is a fájl,na akkor mi van?Amig megy a vas,addig nem kell szarakodni semmivel.Néha le kell futtatni egy víruskeresést,oszt annyi meg egy bambi.Inkább a töredezettség mentesítést kell sűrűn elvégezni,hogy ne lassuljon (annyira) a Windows.Ne legyünk paranoiásak,ennyi erővel naponta lehetne újratelepíteni.Időszakos adatmentés,és nem tárolunk személyes adatot a gépen(pl bankazonosító).Ezektől több nem kell.Használd a gépet,ne ilyen szarságokkal foglalkozz!
12/12 anonim válasza:
"A legbiztosabb az ha egy vírus után formázunk és új rendszert telepítünk, legalábbis ha a számítógépünkön fontos adatok vannak amiket nem akarunk kiszivárogtatni."
Nincs olyan otthoni netes gép,amin ne lenne vírus.A legújabb kártevők pont arra törekednek,hogy észrevétlenek maradjanak.
"Több vírusírtó megfér egy rendszeren"
Ez nem igaz.Legtöbbször eleve meg sem tűrik egymást,könnyen labilissá válhat a gép,összeomolhat a rendszer.A hagyományos értelemben vett vírusirtó NEM ugyanaz,mint az egyéb kártevők elleni szoftver.Ne általánosítsunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!