Kékhalál egyik pillanatról a másikra böngészés közben? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Harmadik alkalommal ma, firefox böngészés közben megfagy hirtelen a rendszer és kékhalált kapok, ám nem tudom eldönteni, mi a probléma. Elolvastam, amit kiírt, de van valakinek hasonló tapasztalata és orvoslása? Ma kb semmit nem csináltam máshogy, leszámítva, hogy a Malwarebytes-el töröltem ilyen fájlokat: [link] , ez pedig a hiba: [link] 2017. febr. 12. 04:28
2/9 anonim válasza:
indítsd csökkentett módba és keres vírust.
Ha nem vírus, akkor hardver hiba, valószínűleg energiaellátás - tápegység
3/9 anonim válasza:
Nagyon is vírusgyanús, meg ha komolyabban belepiszkált a rendszerbe, okozhatta is ezt a hibát. Érdemes lenne az egész oprendszert újrahúzni, aztán meglátod, előfordul-e újra.
4/9 anonim válasza:
Én is ezzel szenvedtem nemrég, mindenen végigmentem amit csak el tudsz képzelni, tápot ellenőriztem, memóriát, alaplapot, oprendszert újrahúztam, kipróbáltam az utolsó 8-10 chipset drivert is az alaplapomhoz, semmi sem használt, 2-3 naponta, teljesen random pillanatokban jött a kékhalál a bad pool header üzenettel. Egy régi, 2012 es posztot találtam, ahol azt írta a srác, hogy a malwarebytes miatt fagyogatott nála a rendszer - mivel régi poszt, és rendesen frissítettem mindent elég valószínűtlennek tűnt, de jobb híján megpróbáltam. Amióta töröltem azt a szart semmiféle problémát nem tapasztaltam, ennek már 3-4 hete, és a gép gyakorlatilag 24\7 megy - szóval én első körben azt javaslom, hogy szabadulj meg tőle, előfordulhat hogy nem ez okozza a gondot, de egyrészt ezt a legfájdalommentesebb megpróbálni, másrészt meg a hibaüzenet miatt elég valószínű is. A táp teljesen kizárt, ez vagy szoftveres vagy memória gond lesz.
5/9 anonim válasza:
..ha netán nem oldja meg, akkor éjszakára rakj be egy memtestet.
6/9 anonim válasza:
#4: Tört (Loader -el aktivált) rendszer + MalwareBytes tényleg produkálhat ilyet.
Ennek oka hogy a Loader amit használtál tartalmazott fapacit,
és már is Bad_Pool_Header a System -nek....
8/9 anonim válasza:
Nem nyert, eredeti win+mb. Csak tudnám miért írod mindig tényként a tévképzeteidet.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Felcseréltem a Ramokat, a Malwarebytes-el visszatettem ezeket a fájlokat, mer végülis eddig sem okoztak nagy kárt, illetve kilőttem a malwarebytes-t és most nem volt semmi ilyesmi azóta, és észre is vettem, hogy a malwarebyte-s mindig elindult a géppel, mikor használtam, de kilőttem. Tényleg nincs sok értelme elindítani
2017. febr. 13. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!