Mi ez? BusyBox error.
Zorin OS Core 12-m van. Legutóbb ezt az Ubuntu 14.04-nél hozta elé. Idézem: ,,[ 1.458306] radeon 0000:03:00.0: init error (-22).
BusyBox v1.22.1 (Ubuntu 1:1.25.0-15ubuntu1) built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.
(initramfs),,
És oda lehet parancsot írni. Legutóbb amikor ez volt, akkor a merevlemez romlott el. (Toshiba MQ01ABD100). Most valamilyen Westrem Digital Black van. Remélem a merevlemez megint nem romlott el, ugyanis nem túl olcsó hoz képest, hogy csak 200 valamennyi gigás. A help-ben azt írja, hogy írjam be az exec exit parancsot. Ez hatástalan, úgyanugy mind az exec startx. CD/DVD megoldás nem jó, ugyanis nem jó az olvasója. A telepítő USB nincs meg. Szóval esetleg valami paranccsal vagy ilyesmivel lehet javítani? Amúgy egy laptopról van szó. Lenovo IdeaPad G50-70. Csak a merevlemez nem az alap.
Most néztem melyik notebook -ról van szó!
A gyári HDD hamar tönkre megy benne, illetve nagyon triviális a HDD -kre.
Ha nagyobb Amper igénye van a HDD -nek, akkor is produkál ilyet, az instabil működés miatt.
Nekem is sokat kellet vadásznom mire találtam, megfelelőt.
Live Linux -ról futtasd a lemezen!
BusyBox -on nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!