Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az Acer Travelmate Noetbookomo...

Az Acer Travelmate Noetbookomon van elvileg Bluetooth. Amikor megvettem, akkor volt rajta és elvileg még most is van, de akkor még tudtam is használni. De mára már nem is találom a gépen, nincs ikon, vezérlőpultban sincs és sehol. Win.10-em van,?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Ott kellene annak lenni, a tálca jobb szélén, ha rákattintasz a Műveletközpontra az ikonok között ott kell lennie a bluetooth-nak is, ha engedélyezve van.

Ha nincs: Gépház - Rendszer - Értesítések és műveletek - Gyorsműveletek felvétele vagy eltávolítása - kapcsold be.

Előtte nézd meg, hogy engedélyzve van-e: Gépház - Eszközök - Bluetooth - kapcsold be, ha nincs bekapcsolva.

Valamint nézd meg az Eszközkezelőben, hogy van-e driver telepítve hozzá.

2017. febr. 8. 19:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Szó szerint már mindenhol kerestem,és a megadott útvonaladon is már legalább 10x,és sehol semmi...
2017. febr. 8. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha az eszközkezelőben sem látod, akkor az Acer weboldalán, a géped pontos típusa alapján keress driver-t hozzá és telepítsd fel.
2017. febr. 9. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!