Rainbow Six Siege rankednél adnak pontot de megváltozott. Miért?
Figyelt kérdés
R6 siegeben minden ranked meccs után kapsz valamennyi pontot. Régebben 110et kaptam ha nyertem, volt amikor ez lement 70-re, most meg ha első is vagyok kapok 26-ot pl. a haverom aki meg 4-3. ő meg 34-et. Ez miért van?2017. febr. 6. 21:27
1/1 anonim válasza:
A játék próbálja belőni a rangodat és így egyre kevesebbet kapsz vagypedig ha a csapatodnak nagyobb az összrangja (meg talán a szintje is) akkor kevesebbet fogsz kapni. Tehát elvileg egy silver csapattal diamond vagy platina ellen többet fogsz kapni(vagy kevesebbet veszteni) mintha egy copper csapat ellen mennétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!