Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minek nem látja a meghajtóm a...

Vok! kérdése:

Minek nem látja a meghajtóm a lemezeket?

Figyelt kérdés

sziasztok, az lenne a gond hogy, van egy LG Super Multi DVD író olvasóm és berakom a cd-t, felpörög és utána nem hozza be. Nem törtem nem húzogattam semmit csak nem használtam egy ideig, és most beraktam a lemezt és a fentiek történtek. Mi lehet a baj.

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. febr. 5. 11:25
 1/4 Argloss ***** válasza:

Biztos poros lett az olvasófej.

[link]

2017. febr. 5. 11:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert más DVD-kel is ezt csinálja Berakok daemon toolsba egy ISO-t azt szépen futtassa de CD/DVD.ket nem akarja
2017. febr. 5. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Előfordul az ilyen. Kiment belőle az a modul, ami a CD-t kezeli. A DVD és a CD írás-olvasáshoz ugyanis más-más lézer kell. Nekem is volt egy ODD-m, ami CD-analfabéta lett. DVD-t gond nélkül írta-olvasta, de a CD-t egyáltalán nem. Ha még garis, vidd vissza. Ha nem, vegyél újat.
2017. febr. 5. 12:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké Köszi a válaszokat!
2017. febr. 5. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!