Kaptam egy üzenetet a gmailen. Nekem szól, a feladóval már korábban is egyeztettem, de a címzett résznél egy idegen e-mail szerepel. Ez azt jelenti, hogy az a másik ember, aki ugyanezt az üzenetet kapta meg?
Figyelt kérdés
A "saját magam" vagy saját e-mail címem ott nem jelenik meg, csak az az e-mail cím. A válaszokat előre is köszönöm.2017. febr. 2. 18:10
1/3 anonim válasza:
-ez elég szőkenősre sikeredett.....))
2/3 Alex Fly válasza:
A gmail (és általánosságban a Google) accountnál az általad választott cím mellett egyéb címeket is hozzárendel a rendszer. Pl. az abcxyz@gmail.com című user ugyanúgy megkapja az abc.xyz@..., ab.cx.yz@... címre küldött üzeneteket is, ezek mind hozzá tartoznak. Sokszor jól jön...
3/3 Alex Fly válasza:
Másik lehetőség, ha több címre is elküldte a mailt és a te címedet bcc-vel adta meg (blind carbon copy). Ilyenkor oda is elküldi, de nem jelenik meg a címzettek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!