Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Baja van a gépnek kattiontok...

Baja van a gépnek kattiontok de semmi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Multkor mikor letöltöttem egy filet és a fast downloadert kellett hozzá letöltenem letöltöttem és be adott ilyen kinai reklámokat én természetesen ujrainditottam mert megijedtem.?Utána beinditottam és mindent be ad amire kattintok,de virus irtót persze letöltöttem és ki irtotta állitolag + én is töröltem virust és mint mondani mindent be ad pár kivétellel fifa 17 re rákattintok eddig tudtam vele játszani de most ha rá kattintok a play gombra akkor nem adja be.+ A vezérlőpultra rá kattintok vagyis bal egérgombal a windowsra (10) és vezérlöpult és nem enged rá kattintani de viszont ha a windows keresöbe belépek akk rá tudok kattintani de utána már aon belül sehova,+ még a mooviemakert se madja be + ezt irja ki a gép indulásakor 0xc00007b error töltötten le dll eket de akkor sem lett jobb. Szóval megköszönném a segítséget.És hogy mit csináljak?

2017. jan. 28. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Tobd ki a gépet a kukába! jobb ötletem nincs! xD
2017. jan. 28. 22:10
 2/4 Hominida ***** válasza:
A rendszered valószínűleg porig omlott, a vírusok miatt, de talán azért is, ahogy te is töröltél valami vírust, állításod szerint. Nem hiszem, hogy ebből ki lehet kászálódni. Vagy visszateszel egy tiszta rendszermentést – ha már készítettél egyáltalán –, vagy egy Windows telepítőlemezről bootolva csumáig formázod a rendszerpartíciót (vagy az egész winchestert?), majd újratelepíted az egész cuccot.
2017. jan. 29. 00:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább elviszem szerelőhöz
2017. jan. 30. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét!
2017. jan. 30. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!