Miért is rosszak a komplett gamer gépek?
Figyelt kérdés
Az ilyen típusúak. Nekem eleve nem szimpik, mert hát nem én válogathatom össze bele az alkatrészeket, de barátom megszállottan ezeket nézegeti, merthát mennyire megéri, ilyen pcx-en össze nem rakok neki... (szerintem de, csak jobbat)
Fontos még, hogy megszállott inteles, az AMD nem elég neki. Segítenétek meggyőzni, hogy ne legyen ilyen vak a tényekre?:D
2017. jan. 28. 18:36
1/4 anonim válasza:
Rosszak, mert drágábban jön ki mintha magad raknád össze.
A másik az az, hogy szokásuk spórolni az olyan alkatrészeken mint például a táp. Ami valójában az egyik legfontosabb. Az előre összerakott gépekbe noname tápokat tesznek, ami könnyedén le is égetheti az egész gépet. Főleg ha később szeretné bővíteni egy videókártyával.
2/4 anonim válasza:
Mert általában aránytalanok, és legtöbbször pl a tápon spórolnak. Nem drágább mintha ugyanazokat az alkatrészeket külön vennéd, ilyen tekintetben nem lehúzás, a gond az, hogy berak mondjuk egy 90 ezres procit egy 40 ezres kártya mellé és gamer gépként árulja. Vannak korrektül összeválogatott gépek, csak nem jellemző, sokkal gyakoribb hogy ugyanannyi pénzből összességében erősebb gépet lehet összerakni(vagy ugyanolyat\nagyon hasonlót számottevően olcsóbban).
3/4 A kérdező kommentje:
Szóval az aránytalanság azt takarja, hogy pl a vidikártya és proci nem tudják jól kihasználni egymást?
2017. jan. 28. 18:48
4/4 anonim válasza:
Computerimperiumon pl nincs normális garancia. Olvasd el a garancia feltételeket, időnként be kell küldeni hozzájuk, és csak úgy marad érvényben a gari. Ami ugye nem kevés plusz pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!