A Windows 10 miért nem engedi feltenni az internetet, miután sikeresen feltettem a stick (vagy hogy hívjákot)?
Figyelt kérdés
Na ami után feltetettem utána nem ad ki semmilyen vezeték nélküli internet kapcsolatot és a stick() csatlakoztatva van a géphez. Megint Windows 10 tetem rá hát ha jó lesz de nem sikerült. Valaki tudja rá a választ?
(Válaszokat előre is köszönöm)
2017. jan. 27. 22:23
1/2 anonim válasza:
Hiányzik az illesztőprogram. Ha megvan a telepítő CD a stickhez, arról tudod telepíteni. Ha a stick régi, nem fogja engedni telepíteni, mert elavult az illesztőprogram. Ilyenkor fel kell menni a gyártó oldalára egy másik gépről, és letölteni a szükséges illesztőprogramot. Ha az illesztőprogram nem telepítő formában van, akkor az eszközkezelőből lehet telepíteni.
2/2 nemcso válasza:
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Ha a sticken lévő driverrel nem megy, akkor a gyártói oldalon kell keresni drivert (és reménykedni, hogx van is működő win10-es driver a cucchoz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!