Laptopnak a gombjait ki lehet szedni? Kiszeretném takaritani
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 14:13
1/9 anonim válasza:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem .... süritett levegő maximun ... "porpisztoly"
de miért ide irtad?
2/9 anonim válasza:
szerintem apád veri anyádat
a hugod meg terhes
3/9 anonim válasza:
Kiszedni nem lehet, de porszívóval ki tudod tisztitani.
4/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne kiszedni?
Ki lehet, már ha a betűkre gondolsz.
Csak emlékezz, milyen sorrendben tedd majd vissza..
5/9 anonim válasza:
Van erre való tisztító szerkezet. Egyébként az enyémnek ki lehet, egyszer véletlen lejött egy, tök megijedtem, azóta tudom. :) De szerintem ne szedd ki, mert nehéz visszatenni, van erre alkalmas eszköz, amit valaki írt is.
6/9 anonim válasza:
Az enyémnek négy betűgombja magától kiesett. A fene se akarta kiszedni. Először óvatosan fordítsd fel, így kihullik bizonyos szemét belőle /ha van/, majd tegyél rá szorosan egy nylonharisnyát és azon keresztül finoman porszívózd ki. Nem lehet benne annyi szemét
7/9 anonim válasza:
Családi kapcsolatok > Egyéb kérdések
Tényleg ide való??
8/9 anonim válasza:
Simán. Én egyszer beporszívóztam az Alt-ot. Csak tudd, hogy melyik irányba kell pattintani, és finoman, különben eltörik a kis pöcök.
Bár inkább ajánlom amit előttem javasolnak, ennek nagyon végső megoldásnak kell lennie.
9/9 anonim válasza:
Enyémbe ki lehet szedni a gombokat énis úgy tisztítottam ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!