Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért indul újra magától a gépem?

Miért indul újra magától a gépem?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy a gépem magától újraindul. Szinte mindenhol azt olvastam, hogy a túlmelegedés miatt, de már alaposan kitakarítottam és volt olyan is, hogy bekapcsolás után kb 1 perc múlva csinálta ezt. Azóta újratelepítettem, de semmi nem változott. Van, hogy miután újraindult akkor utána megy rendesen, de van, hogy kb 5-6 alkalommal megcsinálja mielőtt teljesen bekapcsolna. Valakinek van valami tanácsa mit tudnék tenni? Előre köszönöm a válaszokat.
2017. jan. 23. 21:56
 1/3 Hominida ***** válasza:

Az, hogy kitakarítottad, nem jelenti azt, hogy nem melegszik. MÉRD a hőmérsékletet, a Speccyvel, utána legalább kizárhatod ezt az okot.

A másik gyakori tipp, hogy a tápfeszültség alacsonyabb az előírtnál, mert a táp gyenge a terheléshez. A feszültségeket szintén kiírja a Speccy, jegyezd fel vagy fényképezd le, hogy legyen valami számszerű kiindulási alapod a további találgatáshoz.

2017. jan. 23. 22:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá én is, de csak egyik napról a másikra lett ilyen. És mint írtam, hogy kb 1 perc után is megcsinálja ezt azért zártam ki a túlmelegedés dolgot. De köszönöm a tanácsot.
2017. jan. 23. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Haver, ha nem tűnt volna fel, minden úgy romlik el, hogy egy perce/egy órája/egy napja/tegnap még működött, ma meg már nem.
2017. jan. 23. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!